(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Medvědí řízky
Potřebné ingredience
Potřebujete: Podle počtu strávníků počet vepřových řízků, mouku, strouhanku, vejce, tvrdý sýr, cibuli, šunku, kečup, plnotučnou hořčici
Postup přípravy
Medvědí řízky
Medvědí řízky
Potřebujete: Podle počtu strávníků počet vepřových řízků, mouku, strouhanku, vejce, tvrdý sýr, cibuli, šunku, kečup, plnotučnou hořčici
Postup: Maso naklepeme, osolíme a obalíme jako obrácené řízky. Ty osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku. Každý řízek potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe šunkou, posypeme nakrájenou cibulí, navrch dáme volské oko, které postrouháme sýrem, a nakonec malou čepičku kečupu. Dáme zapét do trouby cca na 10-15 minut. Jako příloha jsou vynikající brambory nebo kaše.
Medvědí řízky
Potřebujete: Podle počtu strávníků počet vepřových řízků, mouku, strouhanku, vejce, tvrdý sýr, cibuli, šunku, kečup, plnotučnou hořčici
Postup: Maso naklepeme, osolíme a obalíme jako obrácené řízky. Ty osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku. Každý řízek potřeme plnotučnou hořčicí, poklademe šunkou, posypeme nakrájenou cibulí, navrch dáme volské oko, které postrouháme sýrem, a nakonec malou čepičku kečupu. Dáme zapét do trouby cca na 10-15 minut. Jako příloha jsou vynikající brambory nebo kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lenca01
(upraveno)
6. 12. 2008, 16:13
Dobrý den, dnes jsem odskoušela tento váš receptík a jenom chválim, byla to opravdu mňamka . Doporučuji opravdu všem, určitě masíčko ještě udělám.